WORKYOURAXENT

Professionele werkkledij

Ons aanbod bestaat uitsluitend uit functionele, oerdegelijke werkkledij, internationaal geteste en gecertificeerde veiligheids- en signalisatiekledij, vlamvertragende werkkledij en all-weather kledij die bestand is tegen zeer koude of natte werkomstandigheden, dit alles met moderne pasvorm en zowel voor mannen als vrouwen.

Daarnaast kunnen we ook speciale producties verzorgen met persoonlijke details, extra striping of specifieke huisstijlkleuren die buiten het klassieke aanbod vallen. In dat geval maken we een selectie uit gerenommeerde merken zoals Tricorp, Havep, Projob, Sioen of Blåkläder.

Er worden pasreeksen gratis ter beschikking gesteld zodat de werknemers alles kunnen passen alvorens te bestellen. Door de goede relatie met onze leveranciers en onze stockageruimte , garanderen wij ook een vlotte nalevering van bijbestellingen.

BORDUREN

Een geborduurd logo is zeer duurzaam en bestand tegen vele wasbeurten. Voor sommige materialen zoals fleece sweaters of piqué polos  is het aangewezen om te borduren, omdat een geprint logo niet voldoende hecht op deze materialen. De prijs voor een borduur hangt af van de oppervlakte en het aantal kleuren. Borduren is vaak qua prijs interessanter voor kleinere oplagen, omdat er geen opstartkostkosten zijn.

BEDRUKKEN

Een bedrukt logo biedt technisch gezien veel mogelijkheden qua afmetingen en kleuren. Bij correct gebruik is een bedrukt logo zeker bestand tegen 50 wasbeurten. De prijs van een bedrukt logo hangt af van het aantal kleuren. Er moet ook rekening gehouden worden met een vaste opstartkost en filmkost, dus de oplage van een geprint logo speelt een cruciale rol.