LIVEYOURAXENT

Business- en promokledij

Naast professionele werkkledij bieden we ook promokledij aan die aansluit bij het imago en de uitstraling van uw bedrijf en werknemers, uw jeugdbeweging of sportclub. We leggen ons Axent met een ruim assortiment aan boven-en onderkledij van leveranciers zoals Printer Essentials, B&C, Russell, Gildan, Teejays en Regatta. Axent Workwear garandeert steeds een optimale kwaliteit, slijtvastheid en wasbestendigheid.

BORDUREN

Een geborduurd logo is zeer duurzaam en bestand tegen vele wasbeurten. Voor sommige materialen zoals fleece sweaters of piqué polos  is het aangewezen om te borduren, omdat een geprint logo niet voldoende hecht op deze materialen. De prijs voor een borduur hangt af van de oppervlakte en het aantal kleuren. Borduren is vaak qua prijs interessanter voor kleinere oplagen, omdat er geen opstartkostkosten zijn.

BEDRUKKEN

Een bedrukt logo biedt technisch gezien veel mogelijkheden qua afmetingen en kleuren. Bij correct gebruik is een bedrukt logo zeker bestand tegen 50 wasbeurten. De prijs van een bedrukt logo hangt af van het aantal kleuren. Er moet ook rekening gehouden worden met een vaste opstartkost en filmkost, dus de oplage van een geprint logo speelt een cruciale rol.